Autosystem er under utvikling!

Inntil videre, for overføringer inntil 1000 send en SMS til 91700050 med kontonummer mellomrom beløp og ingenting annet. Jeg sender en bitcoinadresse tilbake, og overfører beløpet så snart jeg får bitcoins (dersom transaksjonen har tilstrekkelig avgift og ser god ut, sender jeg på 0-conf).

For overføringer inntil 9000 (og inntil 30.000 i måneden) så må jeg først registrere deg i nettbanken. Send en epost med brukernavn og kontonummer til t-bitcoin-til-banknok-registrering@tobixen.no. Send deretter en SMS til 91700050 med brukernavn mellomrom beløp og ingenting annet. For overføringer over 9000 (eller over 30.000 i måneden), send en epost til t-bitcoin-til-banknok-manuell@tobixen.no.

NB! Jeg har hatt problemer med at SMS'er til og fra enkelte operatører (?) ikke går igjennom(!) Send evt epost til t-bitcoin-til-banknok-nosms@tobixen.no.

Jeg planlegger også å sette opp abbonementstjeneste hvor man kan få sms eller epost når/hvis jeg kjøper bitcoins uten kommisjon. Send epost til t-bitcoinbank@tobixen.no for å manuelt bli satt opp.